Εvora Suites Γαύρος Ευρυτανίας

Συνέπεια

Άρτιο Αποτέλεσμα

Υψηλή Ποιότητα

Συνοπτική Περιγραφή Εργου

Ο ξενώνας βρίσκεται στον οικισμό Γαύρου Μεγάλου Χωριού, δίπλα από τον ποταμό Καρπενησιώτη.

Το έργο μελετήθηκε και κατασκευάστηκε αφενός σύμφωνα με τις επιθυμίες των ιδιοκτητών και αφετέρου σύμφωνα με τις ποσοτικές, χρηματοδοτικές και χρονικές απαιτήσεις του επενδυτικού πλάνου.

Από την αρχική έμπνευση έως την ολοκλήρωση του, είχε ως κύριο χαρακτηριστικό την ομαλή και αποτελεσματική συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων μερών, μελετητικής ομάδας, ιδιοκτητών και κατασκευαστικών συνεργείων, επιλέγοντας τα ποιοτικότερα χαρακτηριστικά και υλικά ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιήσει πλήρως τους ιδιοκτήτες και να κάνει πραγματικότητα το όραμα τους.

Ο σχεδιασμός του κτιρίου προσαρμόζεται στο φυσικό περιβάλλον. Η διακόσμηση και ο σχεδιασμός των σουιτών είναι μοντέρνος, με μινιμαλιστική διάθεση και είναι εμπνευσμένος από τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος, συνδυάζει άψογα το ξύλο, την πέτρα, το σοβά και τα μεγάλα μπαλκόνια που προσφέρουν μία μοναδική θέα.

Η μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και η επιλογή άριστων υλικών είχαν ως αποτέλεσμα να εξασφαλιστεί η άνεση και η ικανοποίηση των επισκεπτών.

Ακολουθούν ενδεικτικές φωτογραφίες του έργου.